CASETE LUMINOASE LED SIMPLA FATA

PORTABILE SI USOR DE INSTALAT. CULORI VII. GREUTATE REDUSA.

Casetele luminoase simpla fata Matrix Frame reprezinta cel mai bun mod de afisare in format mare pentru reclama dumneavoastra. Construite pe acelasi principiu ca si casetele luminoase dubla fata, casetele luminoase simpla fata folosesc profile din aluminiu anodizat cu adancimea de 100 sau 120 mm, module Power LED de ultima generatie pentru iluminare perimetrala si blockout textil care impiedica dispersia luminii in partea din spate a casetei.

Bannerul textil care se instaleaza pe fata casetei luminoase este imprimat prin sublimare pe panza backlit premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, ambele bannere textile (atat blockout cat si backlit) sunt prevazute cu cheder special din silicon.

Versatilitatea incredibila a casetelor luminoase simpla fata Matrix Frame le recomanda pentru orice imprejurare. Pot fi reclame luminoase de sine statatoare, cu talpi pentru asezarea pe podea sau pot fi fixate pe perete cu agatatori speciale. Datorita greutatii reduse pot fi usor suspendate din tavan sau pot forma pazii luminoase pentru standuri expozitionale moderne.

Numeroasele accesorii disponibile transforma casetele luminoase Matrix Frame in adevarate standuri iluminate pentru prezentarea produselor. Casetele luminoase pot avea ecrane LED/LCD, suporturi magnetice, rafturi pentru produse, suporturi tip pin sau cerc, etc.

Caracteristici

Profil:  100 sau 120 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere.

Iluminare: module POWER LED 15W/24V/1100lm dispuse perimetral.

Personalizare: fata – banner textil imprimat prin sublimare pe panza backlit premium; verso – blockout textil neimprimat. Ambele bannere sunt prevazute cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si instalare rapida.

Instalare: pe podea cu talpi reglabile (freestanding), fixate pe perete, suspendate din tavan.

Accesorii: suporturi pt. ecrane LED, accesorii magnetice pentru retail, rafturi pentru produse, agatatori pentru perete.

Produse similare: casete luminoase ultraslim, panouri pentru iluminat ambiental

Instructiuni de instalare (video)

Solicita Oferta

CASETE LUMINOASE LED DUBLA FATA

DIMENSIUNI GENEROASE. ILUMINARE IMPECABILA. ATRACTIE ABSOLUTA.

Casetele luminoase dubla fata Matrix Frame sunt pur si simplu impresionante.  Folosind doar 4 profile din aluminiu, module Power Led dispuse perimetral si doua printuri textile prevazute cu cheder siliconic, obtinem o reclama luminoasa de mari dimensiuni perfecta in orice ocazie.

Modulele Power Led folosite reprezinta ultima inovatie in domeniul iluminarii LED, fiind concepute special pentru iluminarea perimetrala a casetelor luminoase de mari dimensiuni. Prevazute cu lupe speciale pentru dispersia luminii, modulele Power Led Matrix Frame se remarca prin intensitatea luminoasa ridicata si uniformitatea luminii chiar si pe suprafete mari.

Pentru constructia casetelor luminoase dubla fata folosim un profil solid si robust cu adancimea de 200 mm ce permite realizarea unor formate de mari dimensiuni – 250 x 600 cm sau 200 x 800 cm de exemplu, fara stalpi pentru sustinere suplimentara. Chiar si la aceste dimensiuni generoase, casetele luminoase dubla fata Matrix Frame sunt portabile, fiind usor de transportat si instalat cu ajutorul cutiilor de transport speciale.

Bannerele textile de mari dimensiuni sunt imprimate prin sublimare pe materiale backlit speciale pentru culori vii si intense. Prevazute cu cheder din silicon, bannerele textile sunt usor de inlocuit, transformand casetele luminoase in adevarate spatii pentru reclama.

Caracteristici

Profil:  200 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere.

Iluminare: module POWER LED 15W/24V/1100lm dispuse perimetral.

Personalizare: bannere textile fata-verso imprimate prin sublimare pe panza backlit premium, prevazute cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si inlocuire facila.

Instalare: pe podea cu talpi reglabile (freestanding) sau suspendate din tavan.

Accesorii: suporturi pt. ecrane LED, accesorii magnetice pentru retail, rafturi pentru produse, cutii cu roti pentru transport (Matrix Flightcase).

Produse similare: totemuri luminoase, deskuri luminoase, standuri expozitionale luminoase.

Instructiuni de instalare (video)

Solicita Oferta

CASETE LUMINOASE LED ULTRASLIM

ELEGANTA DESAVARSITA. DOAR 45MM ADANCIME. INTENSITATE LUMINOASA CRESCUTA.

Casetele luminoase ultraslim Matrix Frame sunt solutia ideala pentru reclamele luminoase din vitrinele magazinelor, suspendate din tavan sau fixate pe perete. Cu un design elegant si minimalist, aceste casete luminoase simpla fata de ultima generatie se remarca prin intensitatea si omogenitatea incredibila a fluxului luminos si absenta oricarui profil sau rame vizibile pe partea din fata a casetei, printul fiind 100% vizibil.

Cu o adancime de doar 45 mm, casetele luminoasa ultraslim folosesc module LED speciale, cu lupa dubla, care asigura o distributie perfecta a luminii chiar si la aceasta adancime foarte mica. In plus, bannerul textil care se instaleaza pe fata casetei luminoase este imprimat prin sublimare pe panza backlit premium si reda cu fidelitate cele mai intense culori. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida/inlocuire usoara, bannerul textil este prevazut cu un cheder special din silicon.

Datorita greutatii reduse, casetele luminoase ultraslim sunt des utilizate cu prindere din tavan, fiind livrate in acest sens cu toate accesoriile necesare (cleme de prindre, cabluri, etc). Mai mult, data fiind metoda ingenioasa de fixare a bannerului textil imprimat, casetele luminoase ultraslim sunt usor de incastrat in elemente de mobilier comercial, in standuri de prezentare produse sau chiar in nise de perete.

Caracteristici

Profil:  45 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere (vopsire electrostatica).

Iluminare: module led speciale cu lupa dubla pentru dispersia luminii, 1W/24V/100lm.

Personalizare: banner textil imprimat prin sublimare pe panza backlit premium, prevazut cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si inlocuire rapida.

Instalare: fixate pe perete, suspendate din tavan, ca reclame luminoase in vitrine sau incastrate in elemente de mobilier comercial.

Accesorii: agatatori pentru perete, cleme si cabluri pentru suspendare din tavan sau in vitrine.

Produse similare: casete luminoase simpla fata, panouri pentru iluminat ambiental

Solicita Oferta

CASETE LUMINOASE SPECIALE (ATIPICE)

VERSATILITATE INCREDIBILA. FORME NEREGULATE. REZULTATE MAXIME.

Casetele luminoase standard Matrix Frame reprezinta o atractie garantata in orice ocazie. Daca insa aceleasi casete luminoase capata o forma neobisnuita – cerc, cub, semicerc, hexagon, triunghi, oval, etc – atunci efectul este maxim si rezultatele sunt si mai spectaculoase.

Datorita principiului ingenios, dar in acelasi timp simplu, de realizare a casetelor luminoase Matrix Frame si a bannerelor textile care se pot tensiona in diverse moduri, la cerere se pot produce casete si reclame luminoase atipice, cu forme neregulate si unghiuri “imposibile”.

Chiar si in formate speciale sau forme neregulate, casetele luminoase Matrix Frame prezinta aceleasi caracteristici unice: greutate redusa, iluminare LED premium, bannere textile prevazute cu cheder siliconic care se monteaza si se inlocuiesc foarte usor, portabilitate ridicata, etc.

Daca aveti un proiect deosebit si aveti nevoie de reclame luminoase iesite din comun, solicitati acum o oferta personalizata folosind butonul de mai jos.

Solicita Oferta

CASETE LUMINOASE INCASTRATE

SOLUTIA ECONOMICA PENTRU NISE IN PERETI, TAVAN SAU MOBILIER.

Casetele luminoase Matrix Frame pot fi foarte usor incastrate in diverse nise sau goluri din pereti si tavan sau chiar in elemente de mobilier comercial. Datorita personalizarii cu bannere textile prevazute cu cheder siliconic, accesul pentru service sau inlocuirea printului se face intodeauna prin fata la casetele luminoase Matrix Frame, fapt ce permite integrarea perfecta a acestor casete in spatiul dvs.

Folosind un profil economic – Y1, care se fixeaza direct pe laturile nisei, obtinem o reclama luminoasa de mare efect, cu un raport pret calitate imbatabil. In plus, datorita fixarii cu suruburi sau prin lipire, acelasi profil Y1 poate fi utilizat pentru a realiza casete luminoase incastrate in standuri POS sau mobilier comercial din mdf, pal, lemn, fier, etc.

Personalizarea casetelor luminoase incastrabile se realizeaza tot cu bannere textile imprimate prin sublimare pe panza backlit premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, bannerele textile sunt prevazute cu cheder special din silicon care totodata le face si foarte usor de inlocuit.

Solicita Oferta

TOTEMURI LUMINOASE MULTIMEDIA

VIZIBILITATE FATA-VERSO. OPTIONAL ECRANE TV LED. INALTIME 2-6M. 

Totemurile luminoase Matrix Frame constituie un punct de atractie major prin dimensiunile generoase, iluminarea LED de mare intensitate si multitudinea accesoriilor disponibile. Indiferent daca sunt utilizate intr-un stand expozitional, intr-un centru comercial cu trafic mare sau intr-un showroom elegant, totemurile luminoase Matrix Frame nu pot trece neobservate. Chiar daca pot avea inaltimea de la 2 la peste 5 m, totemurile luminoase Matrix Frame raman portabile, usor de transportat si de instalat.

Personalizarea fata-verso se realizeaza cu ajutorul a doua bannere textile, imprimate prin sublimare pe panza backlit premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, ambele bannere textile sunt prevazute cu cheder special din silicon care totodata le face si foarte usor de inlocuit.

Numeroasele accesorii disponibile transforma totemurile luminoase Matrix Frame in adevarate standuri multimedia pentru prezentarea produselor. Se pot adauga unul sau doua ecrane TV LED, alimentate din interiorul totemului pentru a nu exista cabluri vizibile, se pot adauga suporturi si rafturi magnetice pentru expunerea produselor, care dau senzatia ca plutesc pe panza imprimata, si chiar suporturi pentru brosuri sau alte materiale publicitare.

Caracteristici

Profil:  200 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere.

Iluminare: module POWER LED 15W/24V/1100lm dispuse perimetral.

Personalizare: bannere textile imprimate prin sublimare pe panza backlit premium. Ambele bannere sunt prevazute cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si instalare rapida.

Instalare: pe podea cu talpi reglabile (freestanding).

Accesorii: suporturi pt. ecrane LED, rafturi pentru produse, suporturi pentru brosuri.

Produse similare: casete luminoase dubla fata, totemuri publicitare

Instructiuni de instalare (video)

Solicita Oferta