PANOURI PUBLICITARE SIMPLA FATA

ORICE DIMENSIUNI. BANNERE TEXTILE PERFECT TENSIONATE. 

Panourile publicitare Matrix Frame reprezinta cel mai nou trend in comunicarea “large format”. Folosind doar 4 profile din aluminiu si un banner textil prevazut cu cheder siliconic, obtinem un panou publicitar perfect pentru orice aplicatie.

Indiferent daca aveti nevoie de cateva panouri publicitare de dimensiuni mici – 70 x 100 cm, sau de panouri publicitare generoase pentru un nou centru comercial – 600 x 300 cm de exemplu, panourile Matrix Frame oferta aceleasi avantaje incontestabile: greutate redusa, aspect premium, eleganta deosebita, print de calitate superioara pe material textil ignifug, profile discrete din aluminiu fara rama vizibila pe print (printul este 100% vizibil), inlocuire rapida a bannerelor imprimate, portabilitate si instalare facila.

Indiferent daca sunt fixate pe perete sau asezate pe podea (freestanding), panourile publicitare Matrix Frame pot fi dotate cu accesorii ingenioase pentru un efect maxim: suporturi pentru ecrane LED, rafturi magnetice pentru produse, spoturi luminoase, rafturi pentru brosuri, talpi reglabile pentru podea.

Bannerele textile care personalizeaza panourile publicitare Matrix Frame sunt imprimate prin sublimare pe materiale textile speciale pentru culori vii si intense. Prevazute cu cheder din silicon, bannerele textile sunt usor de inlocuit, transformand panourile publicitare Matrix Frame in adevarate zone de atractie.

Caracteristici

Profil:  16 sau 26 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere.

Personalizare: banner textil imprimat prin sublimare pe panza poliester, prevazut cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si inlocuire facila.

Instalare: pe podea cu talpi reglabile (freestanding), fixate pe perete, suspendate din tavan sau incastrate in mobilier/rafturi.

Accesorii: suporturi pt. ecrane LED, accesorii magnetice pentru retail, rafturi pentru produse.

Produse similare: panouri publicitare dubla fata, panouri fonoabsorbante, standuri expozitionale.

Instructiuni de instalare (video)

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE FATA-VERSO

GREUTATE REDUSA. USOR DE INSTALAT. VIZIBILITATE DUBLA.

Panourile publicitare fata-verso  sunt construite pe acelasi principiu ca si panourile publicitare simpla fata Matrix Frame, insa beneficiaza de un avantaj important: suprafata de afisare este dubla, pe ambele fete ale panoului fiind montate doua bannere textile individuale care ulterior pot fi inlocuite foarte usor, ambele sau doar cate unul.

Bannerele textile care se personalizeaza cele doua fete ale panoului publicitar sunt imprimate prin sublimare pe panza poliester premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, ambele bannere textile sunt prevazute cu cheder special din silicon.

Extrem de versatile, cu dimensiuni de la 50 la 600 cm sau mai mult, panourile publicitare dubla fata Matrix Frame pot fi utilizate in orice imprejurare: pot fi panouri informative de sine statatoare, in spatii publice (centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri, etc), cu talpi pentru asezarea pe podea sau suspendate din tavan cu cabluri si pense speciale; pot fi panouri publicitare la targuri sau expozitii, aducand un plus de eleganta standului dvs.;  pot fi utilizate ca panouri de informare intr-un showroom elegant, inlocuind cu succes si stil banalul rollup banner; pot fi utilizate ca partitii personalizate in spatii de birouri, constituind o alternativa mobila si cu excelente caracteristici fonoabsorbante.

Caracteristici

Profil:  32 sau 50 mm adancime, aluminiu anodizat, alte culori disponibile la cerere.

Personalizare: bannere textile fata-verso imprimate prin sublimare pe panza poliester. Ambele bannere sunt prevazute cu cheder siliconic pentru tensionare perfecta si instalare rapida.

Instalare: pe podea cu talpi reglabile (freestanding) sau suspendate din tavan.

Accesorii: suporturi pt. ecrane LED, accesorii magnetice pentru retail, rafturi pentru produse, agatatori pentru perete, set de cabluri si pense pentru tavan.

Produse similare: panouri publicitare simpla fata, totemuri  publicitare, panouri fonoabsorbante, partitii personalizate, standuri expozitionale

Instructiuni de instalare (video)

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE SPECIALE (ATIPICE)

EFECT MAXIM GARANTAT. FORME NEREGULATE – CERC, HEXAGON, TRIUNGHI, ETC. 

Panourile publicitare Matrix Frame cu forme atipice beneficiaza de toate avantajele panourilor simpla sau dubla fata enumerate mai sus si in plus atrag atentia prin forma speciala, neobisnuita pentru un panou publicitar. Fie ca este vorba de forme rotunde sau ascutite, de cerc, triunghi, hexagon si nu numai, totul este posibil cu profilele Matrix Frame.

Panourile publicitare atipice Matrix Frame pot fi simpla sau dubla fata, pot fi fixate pe perete sau suspendate din tavan si pot fi chiar iluminate cu solutii LED de ultima generatie.

Bannerele textile care personalizeaza panourile publicitare speciale Matrix Frame sunt imprimate prin sublimare pe panza poliester premium pentru cele mai intense culori. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida sau inlocuire facila, bannerele textile sunt prevazute cu un cheder special din silicon.

Produse similare: casete luminoase speciale (atipice).

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE PENTRU PERETI

INSTALARE RAPIDA. DE LA 16MM ADANCIME. VIZIBILITATE 100%.

Panourile publicitare Matrix Frame pentru pereti se remarca prin eleganta desavarsita si instalarea extrem de usoara. Adancimea de doar 16mm si absenta oricarei rame vizibile pe bannerul textil imprimat recomanda panourile Matrix Frame pentru pereti pentru orice branding de sediu sau birouri, pentru reclama in spatii comerciale elegante sau ca panouri decorative in spatii rezidentiale moderne.

Panourile publicitare Matrix Frame se fixeaza foarte simplu pe perete cu ajutorul accesoriile de fixare speciale sau direct cu suruburi si dibluri. Cu ajutorul agatatorilor reglabile Matrix Frame se obtine foarte usor un panou publicitar perfect drept, fara unelte suplimentare. Datorita principiului constructiv ingenios si a greutatii reduse, panourile publicitare Matrix Frame pentru pereti pot avea dimensiuni mari sau foarte mari – 800 x 200 cm sau 600 x 300 cm de exemplu.

Bannerele textile care se instaleaza pe panourile publicitare de perete Matrix Frame sunt imprimate prin sublimare pe panza poliester de cea mai buna calitate. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida sau inlocuire usoara, bannerele textile sunt prevazute cu un cheder special din silicon.

Produse similare: panouri publicitare simpla fata, panouri fonoabsorbante.

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE “FREESTANDING”

ASPECT PREMIUM. SIMPLA SAU DUBLA FATA. FARA IMBINARI.

Panourile publicitare “freestanding” Matrix Frame sunt panouri publicitare simpla sau dubla fata prevazute cu talpi pentru podea. In comparatie cu solutiile similare de afisare existente (cea mai cunoscuta fiind sistemele PopUp Spider), panourile freestanding Matrix Frame se remarca prin cateva avantaje incontestabile:

  • dimensiuni variabile – de la 100 x 200 cm pana la 300 x 600 cm sau mai mult;
  • greutate redusa, chiar si la dimensiuni mari;
  • aspect unitar, fara imbinari – personalizarea se realizeaza cu bannere textile prevazute cu cheder siliconic, perfect tensionate si foarte usor de instalat sau inlocuit;
  • aspect premium, eleganta absoluta – profile laterale de doar 26-32 mm, fara rama, printul fiind 100% vizibil.
  • portabile si usor de transportat in cutii plate.

Pentru un plus de atractivitate si utilitate, panourile publicitare freestanding Matrix Frame pot fi dotate cu o serie intreaga de accesorii ingenioase cum ar fi suporti pentru ecrane TV LED, rafturi pentru produse, suporti pentru brosuri sau spoturi luminoase.

Produse similare: partii personalizate, panouri fundal, panouri fonoabsorbante.

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE SUSPENDATE

GREUTATE REDUSA. EXPUNERE FATA-VERSO. KIT DE CABLURI SI PENSE.

Datorita greutatii reduse si a constructiei ingenioase, panourile publicitare Matrix Frame pot fi foarte usor suspendate din tavan sau intr-o vitrina. Pot fi realizate configuratii simpla fata sau fata-verso, cu dimeniuni variabile si forme rectangulare sau atipice.

Panourile suspendate Matrix Frame se livreaza intotdeauna cu un kit special de agatare, format din pense de prindere in tavan/panou si cabluri de sustinere. Instalarea se realizeaza foarte simplu si rapid, fiind nevoie de doar 2 gauri de prindere.

Bannerele textile care se personalizeaza panourile publicitare suspendate Matrix Frame sunt imprimate prin sublimare pe panza poliester premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, ambele bannere textile sunt prevazute cu cheder special din silicon.

Produse similare: panouri publicitare fata-verso, panouri publicitare pentru vitrine.

Solicita Oferta

PANOURI PUBLICITARE PENTRU VITRINE

PERSONALIZARE INTEGRALA SAU PARTIALA. BANNERE TEXTILE USOR DE INLOCUIT. 

Vitrinele de dimensiuni generoase sunt tot mai intalnite in retailul modern, iar personalizarea lor este o adevarata provocare. Panourile publicitare pentru vitrine Matrix Frame reprezinta alternativa eleganta si extrem de utila la banalele postere sau bannere PVC sau la ramele click omniprezente.

Disponibile in configuratii simpla fata sau fata verso, cu sau fara iluminare LED, panourile publicitare Matrix Frame se pot aseza sau suspenda foarte usor in spatele vitrinelor de sticla. Profilele discrete de aluminiu si lipsa oricarei rame pe partea vizibila (pe print) sporesc vizibilitatea mesajului publicitar expus.

O solutie economica, dar in acelasi timp foarte eficienta, de personalizare a vitrinelor se realizeaza folosind profilul L2. Acest profil simplu ce se fixeaza prin lipire sau prin insurubare direct de tamplarie, permite afisarea unui banner de mari dimensiuni pe intrega suprafata vitrata. Se obtine astfel o vitrina personalizata integral, la costuri reduse, care pe timpul noptii pare iluminata datorita luminii din interior ce trece prin bannerul textil.

Bannerele textile care se personalizeaza panourile publicitare pentru vitrine Matrix Frame sunt imprimate prin sublimare pe panza poliester premium, pentru culori vii si intense. Pentru tensionare perfecta si instalare rapida, bannerele textile sunt prevazute cu un cheder special din silicon.

Solicita Oferta

TOTEMURI PUBLICITARE

SIMPLA SAU DUBLA FATA. OPTIONAL ECRANE TV LED. INALTIME 2-6M.

Totemurile publicitare sau panourile informative Matrix Frame reprezinta varianta neiluminata a totemurilor luminoase multimedia. Sunt construite ca panouri “freestanding” fata-verso, cu dimensiuni generoase si multiple accesorii disponibile.

Personalizarea totemurilor publicitare Matrix Frame se realizeaza cu ajutorul a doua bannere textile imprimate prin sublimare, prevazute cu cheder siliconic pentru instalare rapida si inlocuire facila. In plus, bannerele textile sunt usor de inlocuit, au greutate redusa, se tensioneaza perfect si indeplinesc toate cerintele de rezistenta la foc cerute pentru amplasarea in spatii publice.

Profilele din aluminiu anodizat folosite pentru realizarea panourilor informative Matrix Frame pot si vopsite electrostatic in orice culoare. Pentru ca impactul sa fie si mai mare se pot adauga diverse accesorii care se fixeaza magnetic si care dau senzatia ca plutesc pe panza: rafturi pentru produse, suporti pentru haine, suporti pentru ecrane TV LED, suporturi pentru brosuri, etc.

Produse similare: totemuri luminoase multimedia, panouri publicitare “freestanding”.

Solicita Oferta