PERSONALIZARE SPATII BIROURI

Spatiile de birouri moderne, cu dimensiuni generoase si finisaje de calitate superioara, necesita solutii de personalizare adecvate. Solutiile Matrix Frame reprezinta alegerea ideala pentru acest tip de spatii deoarece pot fi realizate dimensiuni mari fara imbinari, pot fi usor instalate pe pereti, tavan sau podea, pot fi iluminate sau neiluminate, au un aspect premium, minimalist, iar bannerele textile se inlocuiesc foarte usor. In plus, panourile personalizate Matrix Frame indeplinesc toate cerintele de securitate si rezistenta la foc cerute de legislatia europeana pentru acest tip de spatii.    

PARTITII PERSONALIZATE

Panourile Matrix Frame pot fi utilizate ca partii personalizate simpla fata sau fata-verso, freestanding sau fixate de mobilier/pereti pentru orice tip de spatii de birouri. Pe langa aspectul elegant, fara rama, cu panza imprimata la calitate fotografica, partitiile personalizate Matrix Frame au greutate redusa si pot avea iluminare LED la interior, obtinandu-se pereti luminosi personalizati de mari dimensiuni. 

PANOURI FONOABSORBANTE PENTRU BIROURI

Panza folosita la personalizarea spatiilor de birouri cu solutiile Matrix Frame are caracteristici fonoabsorbante foarte bune. Simpla utilizare a panourilor personalizate Matrix Frame in spatii largi imbunatateste considerabil acustica spatiului respectiv (reduce ecoul si larma, atenueaza sunetele inalte, etc). Pentru rezultate excelente se utilizeaza materiale fonoabsorbante speciale, cu structura si caracteristici acustice testate. Se obtin astfel solutii fonoabsorbante premium care au marele avantaj de a fi personalizate conform specificatiilor dvs.