SEMNALISTICA  ILUMINATA

Semnalistica cu iluminare LED de mare intensitate se remarca prin culorile vii, specifice printului pe panza, si dimensiunile generoase. Datorita modului ingenios de inlocuire a bannerelor textile, reclamele luminoase reprezinta spatiul ideal de afisare a ofertelor speciale sau a noutatilor sezoniere.

SEMNALISTICA NEILUMINATA

Bannerele textile cu cheder siliconic reprezinta noul trend in semnalistica comerciala. Se inlocuiesc usor chiar de catre personalul din magazin, pot avea orice dimensiuni sau sistem de fixare (pereti, tavan, podea) si pot fi simpla fata sau fata-verso. In plus, printul pe panza are un aspect premium inegalabil.  

SEMNALISTICA  PENTRU VITRINE

Personalizate integral sau partial cu solutiile Matrix Frame, vitrinele devin spatii de reclama care atrag atentia si invita clientii in interior. Cu ajutorul profilului special L2, vitrinele pot fi acoperite integral cu bannere textile imprimate care se pot inlocui simplu si rapid ulterior. In plus, pe timp de noapte, lumina din interior patrunde prin panza imprimata si creeaza senzatia unei vitrine iluminate.